Photobook
 

Route Pension Zandvoort aan Zee


PER AUTO

Vanuit Amsterdam: Ring A10 richting Den-Haag en vervolgens A9 richting Haarlem. Op de A9 neemt u afslag Haarlem-Zuid / Zandvoort. Volg dan de borden Zandvoort. U komt Zandvoort binnen via aanrijroute 1.
Vanuit Den Haag/Rotterdam: A4 richting Amsterdam. Na de Schipholtunnel de afslag Amstelveen/ Haarlem A9. Op de A9 neemt u afslag Haarlem-Zuid / Zandvoort. Volg dan de borden Zandvoort. U komt Zandvoort binnen via aanrijroute 1.
Vanuit Utrecht: A2 richting Amsterdam en vervolgens de A9 richting Haarlem. Op de A9 neemt u afslag Haarlem-Zuid / Zandvoort. Volg dan de borden Zandvoort. U komt Zandvoort binnen via aanrijroute 1.

Aanrijroute 1 over de Zandvoortselaan, via Haarlem, Heemstede, Aerdenhout en Bentveld

De Zandvoorsteweg begint in Heemstede. Volg deze tot in Zandvoort. De weg gaat over in de Zandvoortselaan en uiteindelijk (ter hoogte van de Tolweg) gaat de weg over in de Haarlemmerstraat. U rijdt dus nog steeds rechtdoor. Aan het einde van de Haarlemmerstraat (bij de kerk aan uw rechterhand) neemt u de tweede afslag links de Brederodestraat in. U gaat hier een verkeersdrempel over en komt door een wegversmalling. U vindt Pension Zandvoort aan Zee 800 meter verderop aan uw rechterhand.

Aanrijroute 2 over de Zeeweg, via Haarlem, Overveen en Bloemendaal

De Zeeweg begint in Bloemendaal. Aan het einde van de Zeeweg gaat deze over in de Boulevard Barnaard. U rijdt dan langs de zee richting Zandvoort. U rijdt Zanvoort in bij een rotonde, deze neemt u een kwart. U rijdt nu op de Boulevart Paulus Loot. Deze gaat vervolgens over in de Engelbertstraat. Aan het einde, net voorbij het Casino, neemt u de rotonde driekwart (u slaat links af) U rijdt nu op de Hogeweg. Vanaf de Hogeweg neemt u de eerste straat rechts. Dit is de Paradijsweg. U neemt de eerste weg rechts (de Brederodestraat). U vindt Pension Zandvoort aan Zee direct aan uw rechterhand.

OPENBAAR VERVOER

Met de trein: Zandvoort is goed te bereiken met de trein. Met name voor bezoekers die vanuit Amsterdam/Haarlem komen. Vanuit Haarlem vertrekt twee maal per uur een trein naar Zandvoort. Klik hier voor de dienstregeling.

Met de bus: Zandvoort is goed te bereiken met de bus. De bussen stoppen in het centrum, vlakbij het raadhuis. Klik hier voor de dienstregeling.

Snel aanvragen

  dhr. mvr.
Voornaam  
Achternaam  

Adres  

Postcode  
Plaats  

Land  
Minimum 3 nachten in hoogseizoen
Minimum 2 nachten in laagseizoen
Aankomst  
Vertrek  

Aantal
personen
Kinderbedje bijplaatsen
ja neeTelefoon  

Mobiel  

Fax  

E-mail  

Opmerkingen  

 


Disclaimer Pension Zandvoort aan Zee   Tel. +31 (0)6 26979645   info@zandvoortpension.nl Print page Print pagina
Tell a friend
Stuur deze pagina door

Design & Development by Netexpo Internet